Wolthuis werf Sappemeer

Op de werf bevinden zich een aantal authentieke gereedschappen die nog steeds kunnen worden gebruikt. Toen waren het de mensen van Wolthuis, nu zijn het vrijwilligers die met hart en ziel gebruikmaken van de mogelijkheden die de werf biedt. Schepen en scheepsonderdelen worden gerestaureerd zodat de schepen in de vaart gehouden kunnen worden.

 

Spantenvloer voor het vormgeven van rondingen van plaatstaal van voor het computertijdperk. Een filmfragment dat uiteindelijk in een documentaire over de Wolthuis-werf zal worden toegepast. De tijdcode in beeld dient de programmamakers om over dit onderwerp te communiceren. Aan het filmfragment zullen nog toepassingen worden toegevoegd.

Kijk hier meer voormontages van de Wolthuis Werf

Leave a Reply

Your email address will not be published.